top of page

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN VERWARMINGSKETELS IN LIMBURG

Ketels renovatie, onderhoud en herstellingen van alle merken

Op zoek naar een specialist in onderhoud of herstellingen aan verwarmingsketels in Herk-de-Stad of elders in Limburg? Reken op Morren Technics, leveranciers van gemoedsrust: wij zorgen voor een optimaal en betrouwbaar verwarmingscomfort. Voor ketelrenovatie, onderhoud en herstellingen komen wij dus graag bij u langs. Een team van 5 specialisten staat u bij met raad en daad. Ook de zelfwerkende patron is ter plaatse.

Onderhoud van de verwarming

Onderhoud verwarmingsketels

Een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen een must om te blijven genieten van warmte, comfort en energie-efficiëntie en storingen aan uw ketel te vermijden, het is ook wettelijk verplicht. Bij een onderhoud staan we in voor verschillende controles, reinigingsbeurten en indien nodig vervanging van onderdelen. We onderhouden ook mazoutketels.

bg-col-2_edited.png
banner-herstellingen

Herstellingen

Het is koud buiten en u zit plots zonder verwarming, een vervelende storingscode knippert op uw ketel of een lek aan uw verwarmingsketel wordt zichtbaar: neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij herstellen verwarmingsketels van alle merken. Bestaande klanten krijgen van Morren Technics standaard de topservice: bij een defect is een technieker binnen de 24u ter plaatse!

Een onderhoud of herstelling aan uw verwarmingsketel in Limburg?

Contacteer Morren Technics meteen!

bottom of page