top of page

VENTILATIE PLAATSEN IN LIMBURG

Uw ventilatiespecialist

Aangezien woningen, kantoren, bedrijven en andere gebouwen steeds beter geïsoleerd moeten worden, is ventilatie tegenwoordig niet meer weg te denken. In nieuwbouwprojecten en bij grote energetische renovaties is ventilatie zelfs verplicht. Met een afdoende ventilatie vermijdt u bovendien vochtproblemen en houdt u de binnenlucht gezond. U denkt aan ventilatie in Limburg voor een optimaal comfort in uw woning of bedrijf? Andy Morren Technics uit Herk-de-Stad is uw ventilatiespecialist met doeltreffende en energiezuinige oplossingen op maat, voor een gezond binnenklimaat.

Andy Morren Technics plaatst zowel ventilatiesystemen C als D met de grootste zorg. Vertel ons alles over uw ventilatiewensen en we bekijken samen de mogelijkheden in uw woning of zaak.

Ventilatiesysteem C

Bij ventilatiesysteem C wordt de lucht op natuurlijke wijze aangevoerd, zoals langs roosters in uw ramen of muren. De afvoer van lucht gebeurt dan weer mechanisch, dankzij een ventilator.

Ventilatiesysteem D

Bij ventilatiesysteem D of balansventilatie gebeurt de ventilatie volledig mechanisch via ventilatiekanalen en ventilatoren.

Ventilatie in Limburg plaatsen?

Contacteer Andy Morren Technics voor meer info of een offerte!

bottom of page