top of page

VERWARMING IN LIMBURG

Plaatsen, onderhouden en herstellen van Vaillant en Weishaupt verwarmingsketels

Genieten van een maximum aan comfort? Op zoek naar een degelijke condensatieketel op gas? Energie uitsparen met uw verwarming? Als ervaren verwarmingsspecialist is Andy Morren Technics uit Herk-de-Stad uw partner in het plaatsen, onderhouden en herstellen van Vaillant en Weishaupt ketels in heel Limburg.

Vaillant ketels

Is uw verwarming klaar voor de toekomst? Dankzij de zuinige en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen van Vaillant garanderen wij u vandaag en morgen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. We zijn uw partner voor het plaatsen, vervangen, onderhouden of herstellen van Vaillant ketels. Hierbij bieden we u graag professioneel advies op maat van uw noden, wensen en budget. Voor elke woning, ruimte en situatie hebben wij de juiste oplossing klaar in verwarmingsketels.

Weishaupt ketels

Vandaag investeren in een nieuwe verwarmingsketel, is nadien profiteren van een optimaal rendement en een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur. Weishaupt verwarmingsketels staan stuk voor stuk borg voor een spaarzame, duurzame en betrouwbare verwarming. Andy Morren Technics bekijkt samen met u de mogelijkheden voor een Weishaupt verwarming op maat.

Nieuw:
Nu ook warmtepompspecialist!

Op zoek naar een duurzame warmteoplossing die de voordelen van een lagere energiefactuur combineert met een milieuvriendelijke warmteproductie? Deze voordelen passen perfect bij een warmtepomp. Een warmtepomp haalt energie uit de lucht, bodem of grondwater en is uiterst gunstig voor uw energieprestatie E-peil. Eén enkel toestel kan u bovendien voorzien van verwarming, koeling en warm water. Morren Technics is uw warmtepompinstallateur in Limburg: wij plaatsen stille, zuinige, efficiënte en betrouwbare warmtepompen in zowel nieuwbouw als renovatieproject.

warmtepomp

Denkt u ook aan een warmtepomp als duurzame warmteoplossing en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Stuur gerust een mailtje naar Morren Technics en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een warmtepomp, Vaillant of Weishaupt ketel onderhouden, herstellen of plaatsen in Limburg?

Contacteer Andy Morren Technics voor meer info of een offerte!

bottom of page